Kesäpassi

Kesäpassi 2023 sovellus on nyt julkaistu!

Kesäpassi tarjoaa kesän kuumimmat edut, ja sitä varten avasimme kesän kuumimman verkkosovelluksen! Kesäpassin verkkosovellukseen pääset osoitteesta https://kesapassi.fi/passi, josta tulet löytämään tänä vuonna entistä monipuolisemman valikoiman aktiviteetteja ja tarjouksia.

Kesäpassiin rekisteröityminen ja sen käyttö on täysin ilmaista. Liity Kesäpassin käyttäjäksi jo tänään, niin olet valmistautunut hyvin alkavaan kesään. Löydät jo nyt verkkosovelluksesta harjoituskupongin, jolla voit harjoitella passin käyttöä.

Kesäpassin sovellus on suunniteltu helpoksi käyttää ja tarjoaa mahdollisuuden hakea tarjouksia kategorioittain käyttäjän kiinnostusten mukaan. Sovellus on tarkoitettu käytettäväksi kaikille jyväskyläläisille ja Jyväskylässä vieraileville. Saat sovelluksen käyttöösi mutkattomasti, vaikka olisit vain ohikulkumatkalla. Verkkosovellusta voi käyttää laitteesta riippumatta verkkoselaimella. Lisäksi voit lisätä Kesäpassin valmiiksi puhelimesi kotinäytölle, valmiiksi kesää varten.

Vuoden 2023 Kesäpassi-sovelluksen uudistuksia

  • Uusi ulkoasu
  • Rajattomasti käytettävä harjoituskuponki
  • Uusi kielivaihtoehto – Kesäpassi in English
  • Kategoriarajaukset

Jos haluat varmistaa unohtumattoman kesän ja kokea uusia seikkailuja, liity Kesäpassiin jo tänään osoitteesta https://kesapassi.fi/passi!